Καλωσήρθατε στο pitsiriki.com

Στο pitsiriki.com μπορείτε να βρείτε προϊόντα για οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, όπως χειροποίητα χαλιά, χαλιά μηχανής, μοντέρνα και κλασσικά, παιδικά χαλιά Disney και μη, νεανικά χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες τοίχου, φωτοταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου, σετ κρεβατοκάμαρας και πολλά άλλα.

To pitsiriki.com ανήκει στις οικογενιακές επιχειρήσεις Παπαχρήστου οι οποίες δραστηριοποιούνται από το 1996 στο χώρο της δημιουργικής σχεδίασης και εισαγωγής χαλιών, ταπισερί και φωτοταπετσαριών με αποκλειστικές αντιπροσωπίες όπως αυτής των παιδικών χαλιών Disney. Στις οικογενειακές επιχειρήσεις Παπαχρήστου ανήκουν επίσης και τα καταστήματα Βιοκαρπέτ και Πέρσικα που βρίσκονται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της δημιουργίας της ιστοσελίδας pitsiriki.com είναι η ολοκληρωμένη πρόταση του ιδανικού σπιτιού, όπως εσείς το φαντάζεστε. Ενός χώρου που θα εντυπωσιάζει με το στυλ και τα χρώματα του και θα σας κάνει να μην θέλετε να βγείτε από αυτόν.

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας , γνωρίζοντας την εταιρία μας και συνεργαζόμενοι μαζί μας, συναντάτε την αυθεντικότητα, την αξιοπιστία και την συνέπεια που αναζητάτε στις αγορές σας, εξασφαλίζοντας για εσάς την μέγιστη δυνατή ποιότητα σε χαμηλές τιμές.